a little rockstar bar.

Finch’s Bar is je favoriete chill-out huiskamerbar voor de hele dag. Om af te spreken of om bij te tanken in een goede vibe. In de zomer buiten op het terras.

Dé plek voor laptop en latte, voor een late night afzakker na een lange dag én voor alles er tussenin. Kom gezellig aanwaaien.

 

Cocktails.

Misschien wel de tofste cocktailspot van de stad.  Plof neer in een comfy stoel, kick back en geniet van killer cocktails en wijnen.

Feestje of borrel?

Onze bar is een finch plekkie voor afterwork drankjes met collega’s of als weekend hangout met vrienden.  Bel of mail voor onze speciale deals voor groepjes.

Finch's Brekkie.

…van de lekkerste, veelal biologische producten! Ook vega of vegan mogelijk. We serveren het kakelverse ontbijt aan tafel; geen gedrang bij een buffet. Verse jus, croissantje, cappuccino, avocado, roerei, Griekse yoghurt; helemaal compleet voor €16.50 p.p.

Een lazy lie in of vroeg de hort? no prob! Ontbijt wanneer het jou uitkomt.

All day.

Voor een brekkie of bakkie. Brunch, borrelplank of bites.

De hele dag is onze bescheiden all-day kaart beschikbaar. Een kaart vol lekkers die je eigenlijk altijd wel wilt. Brunch, salade of borrelplank.  Op terras of binnen in een fijn hoekje.

Nieuw: Bekijk hier Finch’s dinner special!

Diner.

Nieuw: Finch’s Dinner.

Een diner van kleine gerechtjes. Ver, natuurlijk en eigenlijk best gezond. Vooral ook lekker en dat voor een vriendenprijsje: €25 p.p.

(vegetarisch ook mogelijk)

terras.

Als het weer het enigzins toelaat dan is Finch’s terras is open. Of je nu op zoek bent naar een 5* brekkie, een koffie of cocktails en bites, we’ve got you covered from morning ‘til night.

Working from...

Even een break nodig van thuiswerken? Komen de muren op je af? Met comfy banken, supersnelle wifi, de allerlekkerste koffie  is Finch’s bar je favo onofficiële werkplek bij uitstek.

Blijf gerust de hele dag. (hello after-work drinks!) FINCH werkt!