a little rockstar bar.

Finch’s bar is je favoriete chill-out huiskamerbar voor de hele dag. Om af te spreken of om bij te tanken in een goede vibe. In de zomer buiten op het terras.

Dé plek voor laptop en latte, voor een late night afzakker na een lange dag én voor alles er tussenin. Kom gezellig aanwaaien.

Lockdown Diner.

Door de verscherping van maatregelen zijn er  wat zaken nu anders. We leggen het je hier uit. Maar lekker eten kan gelukkig nog steeds! Geniet van een heerlijk diner op je kamer! Special voor nu hebben we een ge-wel-dig FINCH In-room Diner van kleine gerechtjes voor €22,50 p.p.

Ook bezorgen de allerleukste restaurants van Deventer hun heerlijkheden in FINCH.  Van sushi tot culinair driegangendiner. Wij helpen je kiezen, regelen borden en maken er een gezellig in-room diner van!

Cocktails.

Misschien wel de tofste cocktailspot van de stad.  Plof neer in een comfy stoel, kick back en geniet van killer cocktails en wijnen.

Feestje of borrel?

Onze bar is een finch plekkie voor afterwork drankjes met collega’s of als weekend hangout met vrienden.  Bel of mail voor onze speciale deals voor groepjes.

Finch's Brekkie.

van de lekkerste,  veelal biologische producten! Ook vega of vegan mogelijk. We serveren het ontbijt aan tafel; geen gedrang bij een buffet. Verse jus, croissantje, cappuccino, avocado, roerei, Griekse yoghurt; helemaal compleet voor €15 p.p.

Een lazy lie in of vroeg de hort? no prob! Ontbijt wanneer het jou uitkomt.

All day.

Voor een brekkie of bakkie. Brunch, borrelplank of bites.

De hele dag is onze bescheiden all-day kaart beschikbaar. Een kaart vol lekkers die je eigenlijk altijd wel wilt. Brunch, salade of borrelplank. Vers, natuurlijk en veelal best gezond. Nou, vooral ook lekker. Op terras of binnen in een fijn hoekje.

Bekijk hier Finch’s dinner special!

terras.

Als het weer het enigzins toelaat dan is Finch’s terras is open. Of je nu op zoek bent naar een 5* brekkie, een koffie of cocktails en bites, we’ve got you covered from morning ‘til night.

Working from...

Even een break nodig van thuiswerken? Komen de muren op je af? Met comfy banken, supersnelle wifi, de allerlekkerste koffie  is Finch’s bar je favo onofficiële werkplek bij uitstek.

Blijf gerust de hele dag. (hello after-work drinks!) FINCH werkt!