Veilig

en ook heel leuk

We willen dat je een leuke tijd hebt in Finch, wat er ook gebeurt in de wereld. Onze grootste zorg is om jou een fijn en veilig verblijf te bieden. We hebben daarom extra veel aandacht voor het reinigen van het hotel en hebben nieuw ‘social distancing’ maatregelen genomen. Ook serveren we voorlopig het ontbijt aan tafel, niet op een buffet. We noemen het de Finch Brekkie-platter – you’ll love it 🙂

Klik hieronder voor ons meeste actuele protocol. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt.

De bar is open!

lockdown pop up restaurant

Tijdens de lockdown geniet je in onze gezellige rockstar bar van een heerlijk  diner, cocktail of borrelplank.

Samen met leukste restaurant van de  stad, The Lemon Tree,  hebben we  een pop-up restaurant in onze bar geopend. Zoals  je van FINCH mag verwachten is er van alles mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de ultieme fine dining beleving met het 8-gangen signature diner.  Of een speciaal voor FINCH door de kookhelden van  The Lemon Tree bedacht To-Share platter.  En als je alleen een klein gerecht wilt, dan kan dat ook.

Boek snel je droomkamer en laat je verrassen. You’ll love it. Zo’n lockdown is zomaar voorbij 🙂

 

 

 

Worry-free reserveren.

We zijn trots op onze, ook al voor de crisis, hele flexibele annuleringsvoorwaarden.

We weten dat de zaken op dit moment vrij onzeker zijn en onze annuleringsvoorwaarden blijven dus heel flexibel: Ons flexibele tarief is volledig restitueerbaar en kan tot 1 dag voor aankomst geheel kosteloos worden geannuleerd.