City Guide

Finch’s adresboekje – het Deventer van Finch.

Met haar leuke schilderachtige straatjes, verstopte boetiekjes en fijne restaurants is Deventer een geweldig idee voor een stedentrip.  Het fijnste hotel van de stad ligt op op moonwalk-afstand van het station en al het leuks van de stad.

 

 

Deventer is een eeuwenoude Hanzestad, gelegen aan de rivier de IJssel, met een prachtige historie. En dat ziet u werkelijk overal in de stad! Schitterende monumenten, mooie pleinen, oude musea maar ook volop gezelligheid voor wie lekker wil winkelen of genieten van een gezellig café of restaurant.

 

Food&Drinks

Deventer bruist van de meest fabulous dining places and places to chill.

Net even anders dan anders, hippe koffie- en lunchtentjes, eigentijdse restaurants, een stoere bierbrouwerij, een relaxt Stadsstrand.

Achter elke hoek vindt je wel een plek om heerlijk te loungen!

Party

Deventer barst van de gezellige horeca! Kom je daarna nog één (of 3 ?) cocktail nemen in onze fantastische rockstarbar?

 

Shopaholic

Heerlijk, herkenbaar! Deventer barst van de leuke, kleine, bijzondere boutiques die je niet op veel andere plekken vindt. De straatjes waar je echt even doorheen moet wandelen om de bijzonderste winkeltjes te ontdekken zijn: de Walstraat, de Smedenstraat en de Kleine- en Grote Overstraat.

Culture

Hey you culture vulture! Kun je niet wachten om alle kunst en cultuur van Deventer te ontdekken?

Maak dan een stadswandeling met gids om alle bijzondere gebouwen en weetjes van Deventer te ontdekken (https://www.deventer.info/stadswandeling/).

Wil je het graag zelf ontdekken?

Nature

Hey green birdie! Je wandelschoenen al ingepakt?

Deventer is namelijk niet alleen een citytrip bestemming maar ligt omgeven door prachtige natuur!

Ga je liever fietsen of actief moutainbiken? Alles is mogelijk… Ontdek de Veluwe, het op één na grootste natuurgebied van Nederland.

 

 

Wellness

In need of some me & you time?

Heerlijk en zeer begrijpelijk! Rondom FINCH zitten diverse thermen waar je heerlijk tot rust kan komen in de sauna of tijdens de fijne massages.

De verbluffende skyline vanaf de bruggen tijdens zonsondergang is er ook één die je even moet zien. Gegarandeerd een zen moment.

Kids

Kom op leuke ideeën voor een dagje uit met kinderen in ons overzicht van de leukste dagjes uit in Deventer en omgeving!