little rockstar bar.

Finch’s bar is je favoriete chill-out huiskamerbar voor de hele dag. Om af te spreken of om bij te tanken in een goede vibe. In de zomer buiten op het terras.

Dé plek voor laptop en latte, voor een late night afzakker na een lange dag. Én voor alles er tussenin. Kom gezellig aanwaaien – ter plekke reserveren een we finch plekkie voor je 🙂

Finch's Brekkie.

van de lekkerste,  veelal biologische producten! Ook vega of vegan mogelijk. We serveren het ontbijt aan tafel; geen gedrang bij een buffet. Verse jus, croissantje, cappuccino, avocado, roerei, Griekse yoghurt; helemaal compleet voor €15 p.p.

Een lazy lie in of vroeg de hort? no prob! Ontbijt wanneer het jou uitkomt.

All day.

Voor een brekkie of bakkie. Brunch, borrelplank of bites.

De hele dag is onze bescheiden all-day kaart beschikbaar. Een kaart vol lekkers die je eigenlijk altijd wel wilt. Brunch, salade2 of borrelplank. Vers, natuurlijk en veelal best gezond. Nou, vooral ook lekker. Op terras of binnen in een fijn hoekje. Live well amigo’s.

terras.

Yes! Finch’s terras is open. Of je nu op zoek bent naar een 5* brekkie, een koffie of cocktails en bites, we’ve got you covered from morning ‘til night.

Working from...

Even een break nodig van thuiswerken? Komen de muren op je af? Met comfy banken, supersnelle wifi, de allerlekkerste koffie (maar zonder opdringerige bediening) is Finch’s bar je favo onofficiële werkruimte bij uitstek.

Blijf gerust de hele dag. (hello after-work drinks!) FINCH werkt!