Join our team!

It’s fun! Hee wat leuk dat je interesse hebt in een baan of stage  bij FINCH! 🙂

FINCH wil het favoriete hotel van Nederland zijn. We zijn eigenlijk gastvrijheid een beetje opnieuw aan het uitvinden en daarom zoeken wij de allerleukste en bevlogen teamleden en stagiaires. Hieronder vind je onze actuele vacatures. Vind je jezelf perfect bij ons passen? Stuur dan je cv naar work@hotelfinch.nl. Tot FINCH.

 

Host.

front office + bar host (m/v)

(fulltime, parttime of als stage!)

Een gezellige baan of stage voor een opgewekte horeca-alleskunner in een (wel héle gave) huiskamer-bar. Een afwisselende hoofdrol voor de ultieme multi-tasker die ervan geniet anderen te helpen. Zorgt ervoor dat gasten zich hier echt thuis voelen en je voorziet hen van een drankje en hapje. Ook verzorg je een vlotte check-in, neem je reserveringen aan en beantwoord je vragen. Jee, wat een drukte….

Host.

Wij zoeken jou als:

– Je ervaring in de bediening of bar hebt.
– Je flexibel in werktijden en werkzaamheden bent.
– Je liever moe dan lui bent.
– Je vooral jezelf bent en weet met iedereen op te schieten.
– Je een doener bent die dingen gedaan krijgt.
РJe vloeiend in Nederlands ̩n Engels bent. Duits zou mooi zijn.
– Je zelden ‘nee’ zegt en heel vaak ‘ja waarom niet’.
– Je bijna altijd vrolijk bent en een geweldig geheugen hebt.

Host.

Wij bieden je:

Uiteraard een goed salaris of stagevergoeding. Regelmatig een bedrijfsborrel. De unieke kans om mee te bouwen aan een vernieuwend hotel. En bovenal bieden we je een afwisselende, gezellige werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en geen dag hetzelfde zal zijn.

Echt iets voor jou? Stuur ons dan je cv naar work@hotelfinch.nl

Housekeeping

Housekeeper/ room stylist (m/v - parttime)

Als medewerker Housekeeping houd je van schoon en opgeruimd. Je doet belangrijk werk. Je zorgt ervoor dat onze gasten heerlijk kunnen slapen in een perfect schone en frisse kamer.

Het betreft een parttime (bij)baan. De werk- tijden zijn tussen 10:00 en 15:00 uur, ook in de weekenden. De dagen zijn flexibel en in overleg vast te stellen.

Housekeeping.

Wij zoeken jou als:

– Je een teamspeler, collegiaal en betrouwbaar bent.
– Je liever moe dan lui bent.
– Je minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent.
– Je een aanpakker bent en fysiek zwaar werk aankunt.
– Je Nederlands of Engels spreekt.

 

Housekeeping.

Wij bieden je:

Uiteraard een goed salaris. Regelmatig een bedrijfsborrel. Een baan die ideaal te combineren is met bijvoorbeeld een studie of gezin. En bovenal bieden we je een gezellige werkomgeving met veel flexibiliteit en waardering voor jouw bijdrage.

Lijkt je het wat om in het leukste hotel van Deventer te werken? Stuur ons een berichtje met je contactgegevens, jouw ervaring en beschikbaarheid (work@hotelfinch.nl).