Altijd leuk.

We willen dat je een leuke tijd hebt in FINCH, wat er ook gebeurt in de wereld. Onze grootste zorg is altijd om jou een fijn en veilig verblijf te bieden. Ondanks dat alles nu weer een beetje anders is, gaan we ontzettend ons best doen om het heel gezellig voor je te maken. Pinky promise.

Door de verscherping van maatregelen zijn er helaas wat zaken nu anders. We leggen het je even uit.

Cocktail Hour.

Tot 17:00 uur kun je โ€˜gewoonโ€™ heerlijk ontbijten, lunchen, koffietjes drinken en natuurlijk borrelen in Finch’s Bar.

Hierna kun je drankjes nog steeds afhalen in onze bar! Van 17 โ€“ 20u is onze Lockdown Cocktail Happy Hour. Wahooo. ๐Ÿ™‚

Diner?

Zin in lekker eten? Dat kan nog steeds. Geniet van een heerlijk diner op je kamer!

Special voor nu hebben we een ge-wel-dig FINCH In-room Diner van kleine gerechtjes voor een vriendenprijsje van โ‚ฌ22,50 p.p.

Ook bezorgen de allerleukste restaurants van Deventer hun heerlijkheden in FINCH.ย  Van sushi tot culinair driegangendiner. Wij helpen je kiezen, regelen borden en maken er een gezellig in-room diner van!

Netflix.

Jouw kamer is perfect om in te cocoonen.ย  Zet Netflixย  of Spotify op. Jouw tv isย  namelijk uitgerust met een eenvoudige te bedienen Chromecast. Of ga samen plaatjes draaien, maak een dansje en plof neer in het รผbercomfy Finch bed.

Ook leuk, maak na je diner een avondwandeling door de betoverende Kerststad Deventer!

 

Worry-free reserveren.

We zijn trots op onze, altijd al, hele flexibele annuleringsvoorwaarden.

We weten dat de zaken op dit moment vrij onzeker zijn en onze annuleringsvoorwaarden blijven dus heel flexibel: Ons flexibele tarief is volledig restitueerbaar en kan tot 1 dag voor aankomst geheel kosteloos worden geannuleerd.