Over ons.

Ontstaan uit de wens een hotel te creëren dat méér is dan een deugdelijke plek om te slapen.  Een hotel voor een nieuwe generatie gasten die meer verlangt dan de saaie zekerheid van een standaard hotel.

Wij geloven niet in middelmaat. Ook niet in maar gewoon doen. FINCH is een hotel met een avontuurlijke persoonlijkheid en een goede smaak.  Waar je niet koning klant bent, maar te gast bent bij nieuwe vrienden thuis. FINCH biedt luxe, maar is minder formeel en stijf dan andere kwaliteitshotels.

Terug van weggeweest.

In 1871 openden de deuren van het statige Hotel De Keizer. Het was goed toeven in dit, al snel gerenommeerde hotel aan de Keizerstraat. De Keizerstraat was een nieuwe straat op de plaats waar tot 1870 oude wallen en vestingwerken lagen. Het vormde de verbinding tussen het destijds nieuwe station en de oude binnenstad.

Nieuw hoofdstuk.

In 1918 kocht de Rotterdamsche Bank NV het iconische gebouw om er een filiaal te starten. Vanaf de jaren 70 was het in gebruik als kantoorpand.

Anno nu, 146 jaar na dato, omarmen wij de historische eigenheid van dit zo karaktervolle gebouw. FINCH is een nieuw hoofdstuk in een roemrijke geschiedenis. Eeuwenoud en springlevend.