Sorry

onze bar is gesloten t/m 20 januari 2021

Onze bar is even tijdelijk dicht. Maar toch lekker eten? No prob!

We hebben leuke afhaal- en bezorgmogelijkheden in de binnenstad voor een heerlijk ontbijtje of diner waar je op je kamer van kunt genieten.  Wij regelen de borden en bestek. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Tot Finch.

the Bar.

Een wereldplek...nou ja, vanaf 20 januari weer.

Vanaf 20 januari  2021 weer…

Je favoriete chill-out huiskamerbar voor de hele dag. Voor een bakkie, brekkie, brunch of borrel in een goede vibe. En nu ook voor een diner!!

We zijn zo trots dat we samen met het allerleukste restaurant van de  stad, The Lemon Tree,  tijdens  deze lockdown een pop-up restaurant in onze bar hebben geopend!  Dat wil je niet missen.

 

 

Uniek.

lockdown pop up restaurant

 

Zoals  je van ons mag verwachten is er van alles mogelijk. Kies voor een fine dining 8-gangen beleving of voor wie liever casual wilt dineren hebben de kookhelden van The Lemon Tree speciaal voor FINCH een To-Share platter bedacht. You’ll love it.

Boek snel je droomkamer en laat je verrassen. Zo’n lockdown is zomaar voorbij 🙂

PS – Ooh wil je liever het lekkers van een ander restaurant laten bezorgen? No prob!

Dinner Special

Finch-to-share platter €28,50 p.p.

Vanaf 20 januari  2021 weer…

Proef de bijzondere keuken van restaurant The Lemon Tree voor een heel vriendelijke prijs. The Finch-to-share-platter bestaat uit verschillende culinaire gerechtjes om te delen en een heerlijk dessert.  Ooh, en als je wilt kun je het aantal gerechten tegen een kleine meerprijs uitbreiden.

Star treatment

de ultieme culinaire ervaring

Vanaf 20 januari  2021 weer…

Heb iets te vieren of wil je iemand verrassen? Kies dan voor écht  een unieke en culinaire beleving: Een 8-gangendiner inclusief wijn, water, koffie en thee voor €97 p.p.

Op sommige dagen geldt er een speciale prijs van voor dit diner. Bekijk het op onze Specials pagina