the Bar.

Een wereldplek. Nu ook Diner!

Je favoriete chill-out huiskamerbar voor de hele dag. Voor een bakkie, brekkie, brunch of borrel in een goede vibe. En nu ook voor een diner!!

We zijn zo trots dat we samen met allerleukste restaurant van de  stad, The Lemon Tree,  tijdens  deze lockdown een pop-up restaurant in onze bar hebben geopend!  Dat wil je niet missen.

(echt alleen voor hotelgasten en tijdelijk, maar zeker ook nog in de Kerstvakantie!)

 

 

Uniek.

lockdown pop up restaurant

Zoals  je van ons mag verwachten is er van alles mogelijk. Kies voor een fine dining 8-gangen beleving of voor wie liever casual wilt dineren hebben de kookhelden van The Lemon Tree speciaal voor FINCH een To-Share platter bedacht. You’ll love it.

Boek snel je droomkamer en laat je verrassen. Zo’n lockdown is zomaar voorbij 🙂

PS – Ooh wil je liever het lekkers van een ander restaurant laten bezorgen? No prob!

Dinner Special

Finch-to-share platter €28,50 p.p.

Proef de bijzondere keuken van restaurant The Lemon Tree voor een heel vriendelijke prijs. The Finch-to-share-platter bestaat uit verschillende culinaire gerechtjes om te delen en een heerlijk dessert.  Ooh, en als je wilt kun je het aantal gerechten tegen een kleine meerprijs uitbreiden.

Star treatment

de ultieme culinaire ervaring

Heb iets te vieren of wil je iemand verrassen? Kies dan voor écht  een unieke en culinaire beleving: Een 8-gangendiner inclusief wijn, water, koffie en thee voor €97 p.p.

Op sommige dagen geldt er een speciale prijs van voor dit diner. Bekijk het op onze Specials pagina